Samtalsterapi som hjälper

Hej och hallå alla ni som kommer in till mig på bloggen idag! Jag har fått coachning genom att jag har gått i samtalsterapi det senaste halvåret. Det har varit jättebra och något jag nu vill slå ett slag för. Det är verkligen på sin plats att skriva ett inlägg om en kvinna som heter Anna-Theresé Hernqvist, för det är denna erfarna och välutbildade kvinna som jag gått till för att få samtalsterapi i Uddevalla.  

 

Jag skriver mycket om kläder och kosmetika på den här bloggen, men ibland är det viktigt att slå an en mer djupare och seriös ton här på bloggen, och även tala om sådant som man vanligtvis inte pratar om. Som det här med att jag går på samtalsterapi i Uddevalla. Jag mådde dåligt psykiskt, och det är inget man ska sopa under mattan. Alla som mår dåligt och vill göra något åt sitt problem, kanske skulle kunna bli hjälpta av att gå i samtalsterapi. Den som mår extremt dåligt kanske behöver psykiatrisk hjälp, men i mitt fall var det en normal mänsklig reaktion efter att min man varit otrogen, som fick mig att ta steget att bryta upp och hitta en ny riktning i livet. Jag behövde coachning, och jag letade efter något företag som ger samtalsterpi i Uddevalla. Jag fann Anna-Theresé Hernqvist, och med hennes hjälp har jag nu tagit mig vidare. Anna-Theresé Hernqvist är utbildad inom beteendeterapi och har flera års erfarenhet, vilket gör henne till en mycket kompetent person som kan hjälpa de flesta som vill gå i samtalsterapi i Uddevalla. Även svårigheter i livet kan vändas till framgång. I mitt fall blev det verkligen så. Men det hade aldrig fungerat utan den professionella hjälp som jag fick av Anna-Theresé Hernqvist.