Advokat i Borås

Hejsan alla mina kära läsare. Idag ska bloggen handla om ett brott, det blir kanske inte lika spännande att läsa det här inlägget som att se Efterlyst på teve för det är inte så att brottet som jag utsattes för ger livstids fängelse, men det gav förövarna en ekonomisk smäll och de hamnade både i brottsregistret och hos Kronofogden, det blir en dyr historia för dessa killar som eldade upp min bil. Jag hade en advokat i Borås som heter Hanna Larsson Rampe som företrädde mig. 

Låt mig först säga att den här uppeldade bilen som var min, inte var ett personligt riktat illdåd mot mig, jag hade inget otalt med gärningsmännen. Det var några killar som eldade upp flera bilar på en parkeringsplats i ett särskilt utsatt område i Borås. Vad de inte visste var att det satt övervakningskameror på husen runt omkring, därför var det inga konstigheter för polisen att identifiera förövarna, och efter några månader blev det rättegång där jag företäddes av Hanna Larsson Rampe, en duktig och erfaren advokat i Borås. Jag har aldrig tidigare i livet behövt att anlita vare sig någon advokat i Borås eller i någon av de andra städer som jag bodde i innan jag flyttade till Borås, så den här gången var den första och förhoppningsvis den sista, för man vill ju i den bästa av världar inte bli utsatt för brott. Men, om jag någongång i framtiden behöver en advokat i Borås då kommer jag att vända mig till Hanna Larsson Rampe för hon var både kompetent, noggrann och trevlig att ha att göra med, och så vann vi målet också och fick igenom ett skadestånd.