Inga mer droppande vattenkranar

Hej och god dag alla mina trevliga och härliga följare och välkomna till den här veckans allra första inlägg. Det är måndag idag och jag har haft en bra helg och det hoppas jag förstås att ni haft också. Min plan med det här inlägget är att berätta om ett företag som heter Rickard Drottz VVS AB, och det är ett företag för dig som behöver hjälp med VVS i Skövde eller i närheten. 

Jag har haft problem med att det har droppat i ett par vattenkranar, både i köket och i badrummet droppade det och det var minst sagt irriterande att bli störd av ljudet som det blir när det droppar. Sedan blir det rätt stora mängder vatten som bara försvinner och som man ändå får betala för, i alla fall på sikt, om man inte gör något åt problemet, så det var därför jag hörde av mig till Rickard Drottz VVS AB och i fredags var de här och det tog inte lång stund för dem att åtgärda kranarna. De fick stänga av vattnet under tiden de höll på, men allt som allt så tog det knappt en timma och så var problemet löst. Förra helgen gick jag runt och irriterade mig på att det droppade och jag fick stänga till dörren till köket för jag blev störd av ljudet när jag såg på teven. Men den här helgen var det äntligen tyst, och jag är verkligen glad över att jag fick hjälp av Rickard Drottz VVS AB. Har du något inom VVS i Skövde som du behöver hjälp med, eller i Tidaholm eller Falköping, så kan du höra av dig till det här företaget för de kommer att kunna hjälpa dig.